Naast incidenten kan MKBYTE ook uw systeembeheer ondersteunen bij u op locatie.

In een apart contract wordt afgesproken hoe vaak en wanneer een IT-specialist van MKBYTE. bij u op locatie komt. Tijdens dit bezoek zal de medewerker bijvoorbeeld de servers, switches, routers en firewall’s controleren en eventuele wijzigingen aanbrengen.

Tevens kan hij een backup maken van de laatste patches en updates, van bijvoorbeeld het Operating Systeem, en antivirussoftware voor u installeren. Daarnaast worden openstaande punten behandeld die uw organisatie samen met de medewerker heeft opgesteld.

Door de toenemende complexiteit van bedrijfsnetwerken krijgt netwerkmanagement een steeds prominentere plaats binnen de bedrijfsvoering. Een continu functionerend netwerk is essentieel voor de lopende bedrijfsprocessen. Om optimaal te kunnen profiteren van de aanwezige IT-infrastructuur in een organisatie zijn goed opgeleide IT-specialisten onontbeerlijk.

Wanneer u het beheer van uw IT-omgeving door MKBYTE laat verzorgen, dan bent u verzekerd van een partnership waarin deskundigheid, stabiliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit de sleutelwoorden zijn.

Door het bieden van een Remote Beheer Service, streeft MKBYTE ernaar om bij haar relaties de zorg van het beheer uit handen te nemen, zodat uw organisatie zich kan concentreren op de kernactiviteiten.

MKBYTE heeft een professioneel Remote Beheer centrum om uw netwerk op afstand te beheren. Met deze vorm van dienstverlening verzekert u zich van up to date IT-expertise en de continuïteit van uw bedrijfsnetwerk.

Indien u kiest voor de Remote Beheer Service van MKBYTE zal vooraf een uitgebreide inventarisatie van de aanwezige hard- en software plaatsvinden. Uw netwerk zal vervolgens worden aangesloten op het Remote Beheer Centrum van MKBYTE. Met behulp van specifiek voor dit doel ontwikkelde software wordt uw netwerk door een professionele beheerder nauwlettend gecontroleerd.

U zult afhankelijk van de door u gekozen servicegraad periodiek een verslaglegging ontvangen met alle informatie betreffende uw IT-omgeving, ondernomen acties en te ondernemen acties.

Door uw IT-omgeving pro-actief te monitoren is het mogelijk om calamiteiten te constateren die zich voor dreigen te gaan doen. Dit heeft als resultaat dat problemen die voorheen zouden kunnen leiden tot een catastrofale “crash”, meestal effectief kunnen worden opgelost alvorens de gebruiker ermee wordt geconfronteerd. Uw netwerk is zo constant in preventief onderhoud. In geval van calamiteiten is het dankzij de Remote Beheer Service mogelijk direct actie te ondernemen met gegarandeerde responsetijden.

Enkele voordelen voor uw bedrijf:

  • pro-actief systeembeheer;
  • verhoging van de beschikbaarheid;
  • duidelijk inzicht in de beheerkosten per jaar;
  • besparing van tijd en geld;