Videoconferencing

Videoconferencing is momenteel populairder dan ooit. Tal van bedrijven en organisaties ontdekken de geweldige mogelijkheden om te reizen zonder te verplaatsen en elkaar te zien zonder eerst uren in vliegtuig of auto door te brengen. Bestuursvergaderingen, voortgangsoverleggen, productbesprekingen of een sollicitatiegesprek, elke vorm van overleg of bijeenkomst is in beginsel mogelijk via videoconferencing.

En uw investering verdient zich heel snel terug, want u bespaart niet alleen veel geld (tot wel 75% op uw reis- en verblijfskosten!), maar vooral heel veel tijd. Tijd die u en uw medewerkers minder hoeven door te brengen in auto’s, vliegtuigen, wachtruimtes en hotels en dus nuttiger en vooral rendabeler kunnen benutten.


MKByte IT services is specialist op het terrein van videoconferencing. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf of organisatie en daarbij is de verhouding prijs/kwaliteit voor ons buitengewoon belangrijk. Naast dealer van diverse topmerken zijn wij ook gespecialiseerd in dienstverlening en verhuur van videoconferencing oplossingen. Uw eigen conference server? Ook deze kunnen wij voor u configureren.

Zo kunt u bij ons terecht wanneer u op (zeer) korte termijn videoconferencing wilt inzetten voor een meeting, een symposium of gewoon een bijzonder overleg. Of het nu bij u op kantoor moet plaatsvinden of op een vergaderlocatie bij u in de buurt of zelfs in het buitenland, MKByte IT services regelt het voor u. Meer weten? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende demonstratie. Niets is overtuigender dan het zelf zien, voelen en ervaren van deze nieuwe mogelijkheden. U ervaart hoe moderne videoconferencing werkt en u krijgt ter plekke waarschijnlijk ideeën hoe en waar u deze oplossing in uw bedrijf of branche kunt toepassen!