CareFast

CareFast is een (zorg)applicatie die is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen MKByte en Stichting Dorpenzorg. Dankzij de constante input van de gebruikers is dit een apllicatie die de wortels heeft in de praktijk. Het is er op gericht om zoveel mogelijk te registreren met zo weinig mogelijk handelingen zonder in te leveren aan functionaliteit. Op deze manier kan er meer tijd aan zorg worden besteed zonder de tijdrovende handelingen van allerlei “papierwerk”.

CareFast beschikt over uitgebreide registratie en communicatie mogelijkheden, denk hierbij o.a. aan tijdregistratie,dossiervorming, verslaglegging, uitgebreide rapportages, e-mail client, toevoegen van documenten en e-mai enz.

Zorgvragen worden in een mum van tijd geregistreerd en toegewezen aan een zorgverlener of vrijwilliger. Vervolgens kan deze zorgvraag worden gemonitord en de status veranderd. Zo ontstaat een compleet overzicht en is de controle optimaal. Vanzelfsprekend zijn er nog veel meer functionalteiten beschikbaar, wilt u meer weten? Neem dan contact op met MKByte IT Services (0591-714350)